On-live hypno-coaching

On-live sessie's, hoe werkt dat?

Wat is on-live hypno-coaching?

Aanbieding: Nu 20% korting op de factuur!

On-live hypno-coaching is hypnotherapie en coaching maar dan online vanuit jouw eigen huis. In principe is het niet anders dan een sessie in de praktijk. Het enige verschil is dat het op afstand dus online is. Het grootste voordeel is dat je niet de deur uit hoeft en niet met de auto, het openbaar vervoer of lopend over straat naar de praktijk hoeft te komen omdat jij helemaal veilig thuis in je eigen omgeving blijft. Online sessies zijn even krachtig als sessies in de praktijk en in sommige gevallen zelfs krachtiger.

Wil je meer informatie over wat hypnotherapie is en alle overige informatie over de praktijk, ga naar mijn website. Hier vind je alle informatie over de behandeling en werkwijze. Ook voor de online sessies geldt dat ik altijd met drie sessies werk en dat dezelfde voorwaarden gelden.

Op dit moment is het al mogelijk om jezelf aan te melden voor de vijf-daagse challenge! Klik hier voor meer informatie!

Op dit moment zijn er zowel online mogelijkheden, als mogelijkheden in de praktijk! Hierbij wordt rekening gehouden met alle maatregelen (RIVM) die op dit moment gelden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerste plan je een afspraak in voor een telefonisch intakegesprek. In dit gesprek maken we nader kennis, bespreken we het probleem waar jij doorheen wilt werken en geef ik jou informatie over hoe ik werk, daarnaast kan jij alle vragen stellen die je eventueel hebt. 

Hierna worden eventueel drie afspraken voor de online sessie’s ingepland. De sessies worden gegeven met Zoom. Naast de bevestigingen van de afspraken stuur ik jou voorafgaande van de sessie een uitnodiging voor een Zoom meeting met daarin een unieke link en een paswoord. Zoom is op alle platvormen te gebruiken, op de pc, Mac, tablet en telefoon. Het is niet nodig zelf een account te hebben. 

Hier kan je Zoom vinden: https://zoom.us/

Mocht je Zoom van te voren willen installeren (wat niet persé noodzakelijk is) hierbij de link: https://us04web.zoom.us/download

Belangrijk!!!

  • Om online sessie’s te kunnen houden is een goede internetverbinding noodzakelijk.
  • Daarnaast maak je 1,5 uur vrij waarin je niet gestoord kan worden en heb je een plek waar je niet gestoord kan worden.
  • Voor mij, als hypnotherapeut, is het belangrijk dat ik jou goed kan zien en horen zodat ik jou goed kan begeleiden.
  • Ook is het belangrijk dat jij mij goed kan horen dus het gebruik van een koptelefoon met microfoon wordt aanbevolen!